Директором Білицької школи стала Вікторія Савченко

Директором Білицької школи стала Вікторія Савченко

Про це оголосила спеціальна конкурсна комісія.

Щоправда, не всі біличани задоволені таким рішенням.

До редакції зателефонувала жінка, яка назвалася мешканкою Біликів. Вона запитала:

— А чому ви не пишете про результати конкурсу по виборах директора Білицької школи номер 1. І про те, що там міняли членів комісії.

Виконуємо побажання читачки.

Директором опорного закладу «Білицька школа № 1» стала Вікторія Савченко, яка працювала там же вчителем хімії та біології. Про це стало відомо після підведення результатів конкурсу. Вона в дуже напруженій і рівній боротьбі випередила іншу претендентку — Марину Барбі, яка до цього була заступником директора з виховної роботи цього закладу.

Той факт, що під час проведення конкурсу змінювався склад членів комісії, нам підтвердив Ігор Федь, який є заступником білицького селищного голови.
Він пояснив:

— Взагалі, конкурс проводився двічі. Результати першого сама ж конкурсна комісія оголосила недійсними. Члени комісії прийшли до висновку, що одна із їх колег була необ’єктивною. Оскільки конкурс оголошує засновник, у даному випадку — селищна рада, то  керівником органу місцевого самоврядування Миколою Скрильником було прийняте рішення змінити склад комісії.

Федь повідомив, що для того, аби забезпечити максимальну об’єктивність, до складу комісії були включені співробітники Новосанжарського відділу освіти та Полтавської райдержадміністрації. Також у комісії працювали по три депутати селищної ради та представники місцевих громадських організацій.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
23 вересня 2021, 16:30 | Кобеляки | Культура та освіта

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.