Новий директор ліцею обіцяє сюрпризи

Новий директор ліцею обіцяє сюрпризи

Таміла Шевченко, яка зовсім недавно очолила навчальний заклад, поділилася деякою інформацією про його сьогодення та планами на найближче майбутнє.

Нагадаємо, що Таміла Шевченко стала директором Кобеляцького Аграрного ліцею буквально кілька днів тому, точніше — 1 вересня.

Перед тим вона протягом кількох років працювала головою Кобеляцької РДА. І стала першою та, водночас, останньою жінкою, що займала таку посаду.

Після призначення Шевченко на посаду, в ліцеї сталася подія, що викликала певний інтерес серед обивателів. Мова — про демонтаж ґанку, що був розташований на вулиці Покровській.

Про це і не лише про це ми говорили з Тамілою В’ячеславівною в понеділок, 20 вересня.

Щодо злощасного ґанку, що був знесений потужною технікою будівельної фірми «Альтком», директор ліцею пояснила наступне:

— Так, мені відомо, що цю подію обговорювали. Хоча, як на мене, там нічого обговорювати. Ґанок уже тридцять років не використовувався за призначенням. Адже входу в ліцей з боку вулиці Покровська немає. Він давно закладений цеглою із середини будівлі і там розташована навчальна аудиторія. Сам ґанок знаходився в аварійному стані, тому й було прийняте рішення про його демонтаж. Роботи були проведені на безоплатній основі, як спонсорська допомога. Далі буде займатися благоустроєм і покращенням естетичного стану будівлі з боку вулиці Покровська.

— Крім того, по Кобеляках почала розповсюджуватися інформація, що в Аграрного ліцею забрали землю, якою навчальний заклад користувався.

Таміла Шевченко з цього приводу сказала:

— На жаль, це правда. Справа в тому, що за багато років ніхто так і не спромігся оформити відповідні документи на право користування землею Аграрним ліцеєм. Але землю заклад втратив не всю. У Козельщині земельна ділянка оформлена належним чином. На чергову сесію Кобеляцької міськради буде винесене питання, пов’язане із виготовленням документів ще на одну земельну ділянку.

Із приємних новин новий директор повідомила наступне:

— У нас повністю укомплектований штат. Колектив прекрасний, що в моральному, що в професійному плані. У ліцеї працюють сім учителів вищої категорії, 11 — першої. Відповідний професійний рівень і серед майстрів. Зараз усі зусилля направлені на підготовку до опалювального сезону.

Також Таміла Шевченко пообіцяла, що в роботі закладу будуть приємні сюрпризи. Розкривати усіх подробиць не стала. Лише сказала, що докладе максимум зусиль заради поліпшення матеріально­технічної бази ліцею. Це стосується не лише навчального процесу, а й проведення дозвілля. Є варіант і щодо «воскресіння» недобудованого корпусу, що десятиліттями бовваніє пусткою на території ліцею.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
24 вересня 2021, 13:33 | Кобеляки | Культура та освіта

1. alist / 24 вересня 2021, 20:11 Цитувати
Ну як і очікувалось, "программа партії" - земля і косметичні ремонти з некосметичними грошами на них.

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.