Майже 1,5 тисячі тонн щебеню на ремонт доріг

Майже 1,5 тисячі тонн щебеню на ремонт доріг

Підряднику, який виконає відповідний об’єм робіт, «Водоканал» заплатить 300 тисяч гривень.

Днями завершився аукціон із визначення перевізника, який доставлятиме в місто щебінь. Тендер на послуги з перевезення гран продукції оголосили міське комунальне підприємство «Водоканал Плюс».

Згідно з вимогами, «виконавець повинен здійснити поставку гранпродукції з Полтавського гірничо-збагачувального комбінату міста Горішні Плавні на територію ККП «Водоканал Плюс» у місто Кобеляки». Відстань у обидві сторони складає 140 кілометрів. Загалом підряднику необхідно буде зробити 59 ходок, проїхавши при цьому 8260 кілометрів. При цьому замовник вказав, що перевізник за одну ходку має доставляти не менше 24 тонн гранпродукції.  У підсумку, це 1416 тонн щебеню.

Очікувана вартість послуги не повинна була перевищувати 415 тисяч гривень. Та доки тривав аукціон, сума знизилася до 296 400 гривень. Її запропонувало товариство з обмеженою відповідальністю «КТК». Якщо комісія прийме позитивне рішення, то підприємство з Супрунівки возитиме в Кобеляки горішньоплавнівський щебінь.

До речі, найближчим конкурентом «КТК» став підприємець із Чорнухівщини Віталій Кочур, який понизив ціну до 296 500 гривень.

Нагадаємо, що саме з ним цього року міський голова Олександр Копелець та керівник «водоканалівців» Володимир Юрко укладали договори на перевезення щебеню. Усього за послуги Віталія Кочура з міського бюджету мали виплатити майже 400 тисяч гривень.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
24 вересня 2021, 16:42 | Кобеляки | Фінанси

1. alist / 24 вересня 2021, 20:15 Цитувати
А що ж в села громади не возитимуть? Чи там дороги нормальні?

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.