Кобеляцький ліцей №2 очолить Олена Стаднікова

Кобеляцький ліцей №2 очолить Олена Стаднікова

До виконання обов’язків директора навчального закладу педагог приступить із 1 жовтня. 

Нагадаємо, що перед початком нового навчального року в Кобеляцькому дошкільному навчальному закладі «Золотий півник» і опорному закладі «Кобеляцький ліцей №2 імені Олеся Гончара» відбулися кадрові зміни. Любов Старостіна та Наталія Ніколенко залишили посади керівників дитсадка і школи. Їх на посадах тимчасово замінили Наталія Колінько і Ліна Пелюхня відповідно. А екс-керівники залишилися працювати в навчальних закладах вихователем і вчителем-початківцем.

2 вересня Кобеляцька міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної  посади директора ОЗ «Кобеляцький ліцей № 2 імені Олеся Гончара Кобеляцької міської ради Полтавської області».

23 вересня відбулося перше засідання конкурсної комісії. Документи на конкурс подав один кандидат — Олена Володимирівна Стаднікова. Комісія вирішила допустити її до складання іспиту на заміщення посади директора Кобеляцького ліцею №2.

У понеділок, в залі засідань Кобеляцької міської ради, був проведений сам конкурс.

Очолив комісію працівник виконавчого комітету і депутат міськради Василь Фещенко, секретарював робітник комунального підприємства «Водоканал Плюс» і міський обранець Володимир Гречаний.

Члени комісії: голова профспілкового комітету працівників освіти та науки Ірина Зінченко, методист відділу освіти Козельщинської селищної ради Тетяна Березовська, спеціалісти управління Державної служби із якості освіти в Полтавській області Ліля Бовкун та Олена Токар. Троє останніх працювали в режимі онлайн.

Також у залі були присутні: головний спеціаліст відділу земельних ресурсів Оксана Федоренко, працівник відділу інформаційного забезпечення Тетяна Тимошенко, вчитель «другої» школи Олександр Брюх, начальник відділу освіти Кобеляцької міськради Наталія Коваль.

За результатами оцінювання, комісія визнала Олену Стаднікову переможцем конкурсу на посаду директора ОЗ «Кобеляцький ліцей № 2 імені Олеся Гончара».

Начальник відділу освіти Наталія Коваль наголосила, що, підписавши дворічний контракт, на посаді директора Олена Стаднікова має особливу увагу приділити харчоблоку та кабінетам трудового навчання. А Ірина Зінченко відзначила, що в попередні роки учителі не замовляли підручників для поглибленого вивчення української мови, хоча цей предмет входить до переліку зовнішнього незалежного оцінювання.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
27 вересня 2021, 21:34 | Кобеляки | Культура та освіта

1. Krapka / 28 вересня 2021, 07:56 Цитувати
Документи на конкурс подав один кандидат — Олена Стаднікова, що і перемогла в конкурсі. Тобто міг подати документи будь-хто і перемогти? Кандидат же один. Чи інших не допустили? А може ніхто, крім Олени Стаднікової, не виявив бажання йти по трупах? А головуючі комісії - то взагалі цирк: видатні освітяни Кобеляччини :)
2. ludmila65 / 28 вересня 2021, 18:20 Цитувати
Чомусь вона дуже сумна
3. alist / 28 вересня 2021, 19:41 Цитувати
1.Krapka
«Документи на конкурс подав один кандидат — Олена Стаднікова, що і перемогла в конкурсі. Тобто міг подати документи будь-хто і перемогти? Кандидат же один. Чи інших не допустили? А може ніхто, крім Олени Стаднікової, не виявив бажання йти по трупах? А головуючі комісії - то взагалі цирк: видатні освітяни Кобеляччини :) »

Конкурс? Ха-ха-ха-ха. Напевно такий же як і на посаду спеціаліста міськради по зв’язках з правоохоронними органам.
Давайте посміємось разом - беремо Ехо від 23.09.2021р., читаємо статтю "Депутати-підлеглі чи підлеглі депутати" де йдеться ...."хоча результати конкурсу громадськості оголосять лише на початку жовтня, згідно з інформацією, котрою володіє редакція, нову посаду займе Василь Кіптілий".
Листаємо далі, стаття "Программа Безпечний район: камери є, Інтернету не вистачає", звідти "зателефонували до начальника місцевого підрозділу поліції Володимира Кузьменка. Він розказав: - ....Сподіваюсь, що із приходом на роботу в міську раду колишнього поліцейського Василя Кіптілого....". А далі, сами шик, "Редакція у свою чергу звернулась із запитанням про долю всіх відеокамер до Василя Кіптілого, який у міській раді опікується зв’язками з громадськістю та правоохоронними органами....."
Круто? Пан Філоненко, Ви самі звернули увагу - результати конкурсу в жовтні, а Кіптілий УЖЕ на посаді!
Оце вони, кобеляцькі конкурси на держпосади, ПОВНА ФІКЦІЯ, до якої вже наскільки звикли, що навіть не звертають увагу.
А Стаднікова просто «порішала» за посаду і подала одна документи, а бажаючих грати массовку не знайшлося.
1.Krapka
« Тобто міг подати документи будь-хто і перемогти?»
Якби подав хтось "з вулиці", то конкурс не відбувся б.
2.ludmila65
«Чомусь вона дуже сумна »
Мабуть дорогувато обійшлась "перемога".

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.