ВР не визнає нову Держдуму Росії

ВР не визнає нову Держдуму Росії

Верховна Рада України заявила, що вважає незаконними вибори депутатів Державної Думи Російської Федерації 2021 року і нелегітимною саму Держдуму Росії, обрану на них із залученням громадян України.

Народні депутати 322 голосами «за» ухвалили проєкт постанови №6078 «Про заяву Верховної Ради України щодо нелегітимності виборів депутатів Державної Думи Російської Федерації 2021 року».

Верховна Рада вказує, що включення громадян України з окупованих Росією територій є незаконним та безпідставним, а організація виборів у Криму та ОРДЛО — юридично нікчемною.

«Верховна Рада України визнає чергові вибори депутатів Державної Думи Російської Федерації 2021 року незаконними, а сформовану за їх результатами Державну Думу Російської Федерації — нелегітимною», — сказано в заяві.

Український парламент закликає парламенти іноземних держав та міжнародні парламентські організації «надати належну оцінку фальсифікованим парламентським виборам в Російській Федерації, фактам незаконного голосування на території незаконно окупованих Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, а також участі в цих виборах громадян України з тимчасово окупованої Російською Федерацією частини території в Донецькій та Луганській областях».


Автор: Ігор Бабаєв
29 вересня 2021, 15:22 | Полтавщина | Політика



1. Седой / 29 вересня 2021, 19:09 Цитувати
Даже не знаю, как теперь дальше жить... Ждать, пока признают легетимной или сразу в плен сдаваться? :)))
2. Седой / 29 вересня 2021, 19:11 Цитувати
И главное: забыл спросить - насколько это решение зрады повысит благосостояние бiличан?
3. Slavko / 29 вересня 2021, 22:45 Цитувати
Що це московське лайно тут забуло ?
...Ну чьо же там у хохлов?... і не спить...
4. Slavko / 29 вересня 2021, 22:54 Цитувати


Змінено 30.09.2021, 00:25
5. Седой / 30 вересня 2021, 20:25 Цитувати
Ну, от Славко реакция ожидаема... Только почему лайно и, тем более, московское? На Кипре я давно, воздух +29, вода +27,7. Только все, гады по встречке едут, один я правильно :) И руль с другой стороны :)))
А по существу заданного вопроса есть что ответить? Похоже, нет. Не сплю я, переживаю за земляков. Время идет, жизнь течет мимо и просвета не видно. Обидно, люди в основном хорошие, не заслуживающие скотского отношения клоунов от власти.
Давай, Славко, рыгни помоями, скоро нечем будет
6. Slavko / 4 жовтня 2021, 12:45 Цитувати
5.Седой
«Только почему лайно и, тем более, московское? На Кипре я давно»

Чому? Бо від нечистого кусок клонований. Так і не зізнався, на чім же так паразитуєш!
Обидно... Помоями... Лексика все одно видає, де б ти не був
7. Чудо Юдо / 4 жовтня 2021, 22:05 Цитувати
5.Седой
«Только почему лайно и, тем более, московское?»

Ну Сєдой послідовний у своєму стилі писання коментарів: понтовнувся як добре він пристроявся фінансово, повторив текстовки русоЗМІ в стилі "у нас все непогано, он в Україні все хреново", під кінець порадів, що десь там на минулій його Батьківщині мабуть погано і буде ще гірше, с крайньому разі так сподівається :)
Майже кожен коментар Сєдой пише з ціллю запевнити самого себе, що у тих хто його в дитинстві обижав у школі, все гірше ніж у нього :)

Дорослий наче дядько....

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.