У Кременчуці жінка під час сварки з чоловіком устромила йому ніж в груди

У Кременчуці жінка під час сварки з чоловіком устромила йому ніж в груди

У результаті проведення першочергових оперативно-розшукових та слідчих заходів поліцейські встановили особу, яка підозрюється у нанесенні тілесних ушкоджень 53-річному мешканцю Кременчука.

До Кременчуцького райуправління поліції 5-го жовтня, близько 17:30 години, надійшло повідомлення від медиків, що з однієї із квартир багатоповерхівки по проспекту Свободи у тяжкому стані госпіталізовано місцевого чоловіка з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини.

Андрій Власенко, тимчасовий виконувач обов’язків начальника Кременчуцького районного управління поліції, зазначив:

– Отримавши повідомлення про вчинення кримінального правопорушення, негайно на місце прибули поліцейські. Під час слідчих дій встановлено обставини злочину та особу, яка підозрюється у його вчиненні. Нею виявилась 49-річна кременчужанка. З місця події вилучено речові докази.

На часі жінку затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення фігурантці про підозру у вчиненні злочину та обрання їй запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.


Автор: За інформацією Кременчуцького районного управління поліції
6 жовтня 2021, 12:41 | Кременчук | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.