У Миргородському районі чоловік зі стовпів зняв 100 метрів кабелю

У Миргородському районі чоловік зі стовпів зняв 100 метрів кабелю

Повідомлення про крадіжку підвісного кабелю зв’язку надійшло до чергової частини Миргородського райвідділу поліції від диспетчера Полтавської філії ПАТ «Укртелеком».

У зверненні йшлося, що невідома особа у селищі Комишня Миргородського району, по вулиці Івана Франка, з лінії зв’язку викрала близько 100 метрів підвісного комунікаційного кабелю.

Поліцейські слідчо-оперативної групи Миргородського райвідділу швидко встановили особу ймовірного правопорушника. Ним виявився 53-річний житель Комишнянської селищної територіальної громади. У чоловіка дізнавачі вилучили бухти телефонного кабелю без обмотки. Правоохоронцям чоловік пояснив, що викрадені дроти обпалив і приготував для здачі їх на пункт приймання металобрухту.

За фактом крадіжки комунікаційного кабелю відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Сума завданих підприємству матеріальних збитків встановлюється.

За санкцією цієї статті правопорушнику може загрожувати до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування кримінального проступку.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області
26 жовтня 2021, 10:10 | Миргород | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.