Поліцейським прийшлося поганятися за 18-річним водієм без прав

Поліцейським прийшлося поганятися за 18-річним водієм без прав

Учора, близько 5-ї години ранку, увагу поліцейських привернув автомобіль Daihatsu, керманич якого порушив правила дорожнього руху, а саме не увімкнув завчасно світловий покажчик повороту відповідного напрямку.

Патрульні намагалися зупини вказаний транспортний засіб, але керманич продовжував рух та не виконував вимогу інспекторів. Почалося переслідування, під час якого автомобіль перекинувся на площі Перемоги, оскільки водій не впорався з керуванням. На щастя, обійшлось без потерпілих.

Спілкуючись із 18-річним хлопцем, що перебував за кермом, охоронці порядку помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння та з'ясували, що останній не мав права керування вказаним автомобілем. Пройти огляд на стан сп'яніння водій категорично відмовився.

Отож патрульні склали на громадянина адміністративні матеріали: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ч. 2 ст .126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідної категорії), ст. 122-2 (Не виконання вимог про зупинку) та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Частина відео, використаного у публікації, отримане від інформаційно-аналітичної системи "Безпечне місто".

 

26 жовтня 2021, 14:25 | Кременчук | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.