Автобус для Кобеляцької громади

Автобус для Кобеляцької громади

Транспортний засіб за 1 500 000 гривень поставить полтавське товариство.

На останньому спільному засіданні комісій депутатів Кобеляцької міської ради очільник громади Олександр Копелець повідомив колегам, що за сприяння голови Полтавської облради в міський бюджет мали надійти кошти на придбання автобуса. Усього  з обласного бюджету виділили 1 500 000 гривень.

Дійсно, 8 листопада Кобеляцьке комунальне підприємство «Водоканал Плюс» оголосило тендер на закупівлю автобуса малого класу М2. Згідно з вимогами до учасників, авто повинно мати 24 місця, із них сидячих (включно із сидінням водія) — не менше 20, місць для пасажирів, які стоять, — не менше 4. Автобус випущений не раніше 2020 року, має дизельний двигун об’ємом 1995 «кубиків». Очікувана вартість транспортного засобу становила 1 513 000 гривень.  
24 листопада відбувся аукціон із визначення компанії, що поставить авто. Участь у ньому взяли: Полтавське товариство з обмеженою відповідальністю «Завод Автоснаб» і столичне ТОВ «Торговий дім «Динат груп».

Київське товариство продублювало суму, яку вказали комунальники, а полтавці понизили вартість аж на 1 000 гривень. У результаті, ТОВ «Завод Автоснаб» стало переможцем аукціону. Наразі триває період оскарження, по завершенню якого сторони мають підписати догорів на поставку автобуса малого класу М2.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
3 грудня 2021, 15:47 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.