«Стандарту» виповнилося 50 років

«Стандарту» виповнилося 50 років

Днями головний футбольний колектив Новосанжарщини відсвяткував свій п’ятдесятирічний ювілей.

На вихідних у Нових Санжарах любителі футболу відзначили ювілей створення місцевої  команди «Стандарт», яка впродовж півстоліття захищала честь селища та району на обласному рівні. На урочистості завітали «стандартівці» — ветерани  70-х, 80-х і 90-х років. Голова Новосанжарської селищної ради Геннадій Супрун привітав ювілярів зі святом та побажав їм чемпіонства. Президент команди Сергій Тютюнник, який упродовж останніх чотирьох років фінансує, згуртовує та контролює весь ігровий процес команди, теж поздоровив «стандартівців». Разом вони  нагородили цінними іменними подарунками та грамотами почесних ветеранів. Тренер команди Руслан Ротань подарував книги легенді Новосанжарського футболу — Василю Радчичу, котрий упродовж цих п’ятдесяти років виховав 10 футбольних поколінь, Миколі Кошелю, легенді ветеранського футболу, Геннадію Супруну, в минулому тренеру юнацького «Стандарту».

Після цього головну команду нагородили срібними медалями Чемпіонату Вищої ліги Полтавської області з футболу, що є найвищим показником у історії нашої команди. Селищний голова подякував президенту «Стандарту» Сергію Тютюннику за титанічну роботу та вивід команди в лідери футболу Полтавщини. Далі всі учасники переглянули документальний фільм, де були представлені всі ігрові роки команди у фото та відеоформаті.

Святкову програму супроводжували чарівні ведучі Оля та Діана, «золоті голоси Новосанжарщини» Юлія Яценко і Людмила Луговська, танцювальні колективи й артисти Будинку культури, зразковий ансамбль «Веселка».


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, голова Федерації футболу Новосанжарщини
17 грудня 2021, 13:10 | Нові Cанжари | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.