«Солонці» впевнено реабілітувались

«Солонці» впевнено реабілітувались

У минулу суботу на стадіоні мікрорайону Солонці відбувся матч-реванш між футбольними командами, у складі яких грають кобеляцькі хлопчаки.

У попередньому номері газети ми повідомляли про організовану депутатом Кобеляцької міськради Володимиром Гречаним товариську зустріч між юними футболістами, жителями Кобеляк. Тоді на поле вийшли представники команди «Солонці» та «Лідер-2009». Перемогу із рахунком 2:1 святкували «лідери».

Після гри представники команд домовилися про проведення своєрідного матчу-реваншу. Ініціаторами виступили хлопці із Солонців. Надто їм хотілося реабілітуватися перед уболівальниками за «домашню» поразку.

Забігаючи наперед, необхідно відзначити, що реванш вдався на славу. На поле вийшли практично ідентичні до попередньої гри склади. Але напевне, «солончани» краще налаштувалися. Уже з перших хвилин матчу вони повели в рахунку. Потім вихованцям Сергія Калитки, тренера «Лідера-2009», вдалося відквитати один гол. Його забив Максим Баранник, житель Шенгурів, який грає за кобеляцьку команду.

Але інтрига, яка відродилася, швиденько «вмерла». Солончани забили ще два голи і святкували перемогу із рахунком 4:1.

Голи за Солонці забивали Андрій Пащенко та Олег Война — по два.

Та в будь-якому разі перемогла дружба. А щоб і переможцям, і переможеним було однаково приємно, після гри вони отримали морозиво від Володимира Гречаного.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
10 червня 2022, 14:25 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.