Владислав Гела і Андрій Гречаний стали «Кращими начальниками караулу»

Владислав Гела і Андрій Гречаний стали «Кращими начальниками караулу»

Кременчуцькі рятувальники, які родом із Кобеляцької громади, стали призерами щорічних обласних змагань, що проводились Головним управлінням Державної служби з надзвичайних ситуацій.

У минулому номері тижневика була надрукована стаття «Як кобелячани кременчужан рятували». У ній розповідалося про наших земляків-надзвичайників, які ліквідовували наслідки російського обстрілу кременчуцького торговельного центру «Амстор». Зокрема, про рятувальника Владислава Гелу, котрий витяг з-під завалів та виніс на собі одну з відвідувачок. Владислав раніше працював у Кобеляках, а після отримання ступеню магістра, перевівся в Кременчук. Крім того, він на професійному рівні займається боксом.

Минулий четвер у Полтаві визначили кращих начальників караулів пожежно-рятувальних підрозділів. У конкурсі двоє вихідців з Кобеляцької громади отримали відзнаки.

За інформацією ГУ ДСНС у Полтавській області, 21 липня на базі 2-ї державної пожежно-рятувальної частини відбувся відбірковий етап конкурсу «Кращий начальник караулу в 2022 році». У конкурсі взяли участь 31 представник пожежно-рятувальних підрозділів Полтавщини. Надзвичайники складали тестові завдання, виконували нормативи з одягання захисного одягу й спорядження, вправи з пожежними драбинами та рятувальними мотузками.

За підсумками проведених етапів конкурсу, в номінації «Кращий молодий начальник караулу» перемогу здобув Владислав Соколов, другим став Максим Пазечко, третє місце виборов Владислав Гела.

У номінації «Кращий начальник караулу державної пожежно-рятувальної частини з охорони об’єктів» переможцем став Олександр Лісний, другу сходинку посів кобелячанин  Андрій Гречаний, третє місце виборов Віталій Серба.

Про Андрія Гречаного в «ЕХО» вийшла не одна публікація. Його чудово знають у спортивному колі. Адже Андрій займається бігом та велоспортом, має звання кандидата в майстри спорту з поліатлону, призер та переможець всеукраїнських змагань з легкої атлетики, бере участь у обласних чемпіонатах з футболу.

Зараз Андрій Гречаний працює начальником караулу 23-ої ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Полтавській області з охорони об’єктів, капітан служби цивільного захисту.

Тож приємно відзначити, що одразу двоє земляків показали високі результати серед колег-надзвичайників на обласному рівні. Бажаємо Владиславу Гелі й Андрію Гречаному успіхів у роботі й спорті.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
29 липня 2022, 14:14 | Кобеляки | Цікаве

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.