Лицарі нашого часу – хто вони?

Лицарі нашого часу – хто вони?

Хто такі «Лицарі Колумба»? Як допомагають кобеляцькі волонтери внутрішньо переміщеним особам? Що потрібно робити під час війни, аби наблизити перемогу України? Відповіді на всі запитання ви знайдете, прочитавши цей матеріал.

Лицарі Колумба — це світова братерська організація, яка об’єднує чоловіків-католиків, діяльність яких спрямована на благодійність щодо потребуючих. Активно співпрацює з полтавською організацією, яка, у свою чергу, забирає надану допомогу з-за кордону та доставляє в місто Полтава. Лицарі Колумба активно допомагають українським жителям з першого дня російського вторгнення на територію нашої країни.

Кобеляцькі волонтери  Олена Стаднікова та Поліна Тараненко  змогли зв‘язатися з полтавською організацією та домовитися про надання гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб. Спільними зусиллями зуміли доставити 3 вантажівки з продуктами харчування, одягом, засобами гігієни тощо в Кобеляцьку ОТГ. Цю гуманітарну допомогу волонтери вже відвезли в Світлогірське, Правобережну Сокілку, Кобеляцький ліцей обласного підпорядкування, де живуть переселенці, Шенгури, Лучки. Варто подякувати Геннадію Лісному та Віктору Голтвянському, які допомогли з перевезенням продуктів та речей; Дмитру Лісному, Олександру Масичу, Яні лісній, які безкоштовно надали транспорт. Плідна праця активно продовжується та плануються наступні поїздки.

Для багатьох внутрішньо переміщених осіб волонтери — це лицарі, які приходять на допомогу тим, хто її потребує. Зараз абсолютно кожен може стати лицарем та наблизити нашу країну до перемоги. Якщо у вас є можливість, долучайтесь до зборів продуктів для воїнів та переселенців, плетіть маскувальні сітки, боріться на інформаційному фронті, доєднуйтесь до нашої волонтерської команди.  Пам’ятайте, сила в єдності!


Автор: Ліза КАРПЕНКО
31 липня 2022, 12:40 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.