На Полтавщині у місцевого жителя поліція вилучила понад 2 кілограми канабісу

На Полтавщині у місцевого жителя поліція вилучила понад 2 кілограми канабісу

В господарському приміщенні  59-річного жителя одного із сіл Кременчуцького району поліція виявила коробки та ящики, в яких зберігався особливо небезпечний наркотичний засіб, а на земельній ділянці – рослини конопель.

Як повідомив Ігор Поліщук, начальник Управління боротьби з наркозлочинністю Полтавської області, з господарського приміщення фігуранта вилучено більше ніж 2 кілограми канабісу, понад 30 рослин конопель та саморобний пристрій для вживання наркотиків.

Ірина Погребняк, т.в.о. заступника начальника обласної поліції, повідомила: «Вилучені речові докази направлені на судову експертизу. На даний час збираються матеріали для повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні наркозлочинів та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу».

Незаконну діяльність місцевого жителя, який вже мав судимість за наркозлочини, викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю поліції Полтавщини та Луганської області спільно з органом досудового розслідування сектору поліцейської діяльності № 1 (смт Козельщина) Кременчуцького райуправління, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, із залученням працівників батальйону поліції особливого призначення.

Органом досудового розслідування, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, відомості про викритий факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 310 (Незаконний посів або незаконне вирощування конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини
23 серпня 2022, 14:14 | Кременчук | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.