Полтавчанка стала призеркою Чемпіонату світу з драгонботу

Полтавчанка стала призеркою Чемпіонату світу з драгонботу

Студентка факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Катерина Петренко у складі збірної України здобула перемогу на Чемпіонаті світу з драгонботу International Canoe Federation, що проходив у Чехії. Спортсменка виборола бронзову нагороду на дистанціях 200 та 2000 метрів.

Як пише пресслужба університету, учасники Національної збірної команди України продовжують демонструвати відмінні спортивні результати на Чемпіонаті світу з драгонботу International Canoe Federation, що проходив упродовж 1-4 вересня 2022 року  у місті Рачіце (Чехія). Учасники престижних міжнародних змагань виборювали комплекти нагород  у напруженій боротьбі та захоплюючому спортивному протистоянні.

Студентка групи 401-ФС фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Катерина Петренко стала бронзовою призеркою Чемпіонату світу з драгонботу та поповнила скарбничку нагород Національної збірної команди України.

У складі  команди спортсменка  стала кращою на дистанціях:

  • 22D mix на дистанції 2000метрів;
  • 22D seniors women на дистанції 200 метрів.

Щиро вітаємо з перемогою на престижних міжнародних змаганнях!





7 вересня 2022, 11:25 | Полтава | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.