Юні зірки запалювали літню сцену

Юні зірки запалювали літню сцену

У п’ятницю, 2 вересня, в Кобеляках відбувся захід за участю вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості. Його організацією займалися викладачі БДЮТ та наш земляк — хореограф Максим Якименко. До повномасштабного вторгнення в Україну російської армії жив і працював у Харкові. А зараз навчає хореографії кобеляцьких дітлахів. До речі, Максим був ведучим заходу.

Не дивлячись на те, що всі учасники заходу відвідують Будинок творчості, виступи юних артистів проходили на літньому майданчику «Danceclub FABRIKA». Власники закладу надали майданчик і апаратуру для проведення концертної програми.

Захід пройшов надзвичайно вдало, у першу чергу, завдяки юним «зіркам». Діти різного віку танцювали, співали, декламували вірші. У кожному номері вони віддавалися на сто відсотків. До того ж, викладалися всі: від дошкільнят до старшокласників.

Виступи дітей супроводжувалися гучними оплесками батьків та рідних, які прийшли підтримати юних талантів.

Найбільше овацій отримав виступ викладачів — Максима Якименка і Анастасії Ситник.

Вокалістка «Зміни Декорацій» Ольга Тітаренко і її донька Мирослава презентували нову музичну композицію гурту «Живи». Їх виступ був надзвичайно емоційним та сподобався всім присутнім

По завершенню заходу на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук Максим написав:

«Новий проект у копілочку!!! Велика вдячність всім, всім, всім, хто допомагав у створенні свята. А саме: адміністрації та керівникам гуртків Кобеляцького Будинку дитячої та юнацької творчості імені М. А. Касьяна, адміністрації та співробітникам «Danceclub FABRIKA», усім батькам, усім, всім діткам. А я продовжую боротися за щасливе дитинство в наших дітей (Попри Все)».   












Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
8 вересня 2022, 13:46 | Кобеляки | Культура та освіта

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.