Дівчина з найбільшими губами живе в Болгарії

Дівчина з найбільшими губами живе в Болгарії

24‑річна Андреа Іванова, яка мешкає в Болгарії, планує поїхати за кордон заради своєї наступної роботи над грудьми. Вона каже, що отримує щоденні запрошення поїхати у відпустку зі своїми численними шанувальниками.

Іванову називають «жінкою з найбільшими губами у світі», і вона має понад 20 тисяч підписників через її екстремальну зовнішність.

Публікуючи пости в акаунті Instagram під ім’ям @andrea88476, вона стверджує, що встановила рекорд з 30 ін’єкцій гіалуронової кислоти в губи, що зробило їх дуже пухкими.

Шанувальниця філера каже, що її зовнішній вигляд приваблює багатих залицяльників, які запрошують її в навколосвітню подорож.

«Щодня багато різних фанатів з усього світу надсилають мені тисячі повідомлень у моїх соціальних мережах і запрошують на відпочинок у різні країни і навіть континенти, але я ще не їздила у відпустку з шанувальниками, але, можливо, одного разу я зроблю це», — сказала Андреа.

Зараз Андреа часто подорожує через її основні захоплення — спів та хірургію.

Вона говорить: «Я подорожую за кордон, беручи участь у пісенних конкурсах та фестивалях. Зараз мої улюблені напрямки — Туреччина та Греція, де я багато разів була у різних містах. Усі втручання та процедури я робила в місті, де живу, в Софії, але наступну операцію зі збільшення грудей планую робити в Туреччині чи Німеччині, тому що й у цих країнах є непогані фахівці».

11 вересня 2022, 12:02 | Полтавщина | Цікаве

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.