На Сулимській затоці упіймали браконьєра

На Сулимській затоці упіймали браконьєра

Працівники сектору поліцейської діяльності на воді Кременчуцького районного управління поліції спільно з працівниками Національного природного парку Нижньосульський, на водоймі Сулинської затоки, 9-го вересня, близько 05:00, виявили порушника, який за допомогою сіток та човна, займався незаконним виловом риби. Поліція розпочала розслідування.

Дмитро Кисличенко, начальник сектору поліцейської діяльності на воді (м. Кременчук), повідомив:

– Слідчо-оперативна група поліції, яка прибула на місце події, попередньо встановила, що мешканець села Лящівка, 1996 року народження, за допомогою месинової сітки довжиною близько 100 м та дерев’яного човна з навісним двигуном, виловив близько 20 кілограмів риби різних видів. За попередньою оцінкою працівника Національного природного парку Нижньосульський, сума завданих державі збитків становить близько 480 тисяч гривень.

Підрозділом дізнання поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) Кримінального кодексу України. Крім цього, відносно рибалки-порушника винесено постанову за статтею 117 (Порушення правил користування малими, спортивними суднами та водними мотоциклами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області
9 вересня 2022, 16:31 | Кременчук | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.