Кременчук має кілька варіантів як пережити зиму

Кременчук має кілька варіантів як пережити зиму

Незважаючи на зруйновану рашистами Кременчуцьку ТЕЦ, в оселі кременчужан буде подане тепло.

Міський голова Кременчука Віталій Малецький повідомив, що докладено надзвичайних зусиль, щоб підготувати місто до опалювального сезону в режимі воєнного стану. Розкривати подробиці не став з міркувань безпеки.

«А є і новина погана: Війна триває. Рашисти продовжують бити по цивільній інфраструктурі. Згадайте нещодавній удар по ТЕЦ-5 у Харкові. Вони можуть зруйнувати не тільки теплогенеруючі підприємства та тепломережі, але й електростанції, газорозподільчі комплекси та водогони. І тут вся надія тільки на наші ППО та ЗСУ. Молимося за них.

Кременчук готується до будь-яких сценаріїв. Маємо не лише «план Б», а й «план В». Підготували альтернативні системи теплозабезпечення, переводимо ремонтні бригади у режим воєнного стану, запаслися генераторами, мобільними котельнями та пальним.» - пише мер Кременчука.

Щоб пережити цей важкий час, кожного кременчужанина влада міста закликає почати вже готуватися до зими. Утепліть свої оселі, заклейте вікна, встановіть тепловідбиваючі екрани за батареями. Зробіть усе можливе, щоб зберегти кожну калорію тепла. Підготуйте теплий домашній одяг та ковдри — війна не той час, коли в квартирах можна ходити у спідньому.

15 вересня 2022, 13:30 | Кременчук | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.