Кобелячани попрощалися із героєм Віталієм Живило

Кобелячани попрощалися із героєм Віталієм Живило

5 жовтня кобелячани попрощалися із своїм земляком Віталієм Живило, який загинув у війні з окупантами.

Віталій Живило народився 20 травня 1977 року в с. Кустолові Кущі Кобеляцького району в сім’ї колгоспників. Навчався у восьмирічній школі в с. Кустолові Кущі. Після її закінчення у Кобеляцькому СПТУ № 43 здобув професію тракториста-машиніста широкого профілю, слюсара-ремонтника, водія автомобіля. По закінченню училища був призваний на строкову військову службу, після якої працював у колгоспі ім.Чапаєва.

У 1988 році зустрів своє кохання - дружину Людмилу. У 2000 році у них народилася донька Олександра.

У 2003 році родина переїхала на проживання до м. Кобеляки.

Все життя Віталій був відданий своїй професії, міг керувати різними видами транспорту. Останнє місце роботи - ТОВ СТ «Автострада».

З початком повномасштабної війни росії проти України Віталій записався до тероборони. А з 10 березня уже знаходився у зоні бойових дій. Служив водієм-кранівником евакуаційного взводу ремонтної роти у складі 4-ої окремої танкової бригади.

Віталій Живило, вірний військовій присязі, з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок - до останнього захищав Батьківщину, суверенітет та незалежність України. 26 вересня 2022 року, в результаті ворожого ракетного обстрілу поблизу м. Первомайськ, що на Харківщині, наш земляк Живило Віталій Миколайович загинув.

Попрощатися із загиблим прийшли рідні, близькі, друзі, військовослужбовці, представники влади,  духовенство та мешканці громади. Востаннє нашому земляку віддали військові почесті на міському кладовищі. На честь воїна пролунав трикратний військовий салют.

Вічна пам’ять Віталію та всім, хто поклав життя за Україну!








5 жовтня 2022, 21:52 | Кобеляки | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.