На рахунок «Водоканалу» надійшло 300 тисяч

На рахунок «Водоканалу» надійшло 300 тисяч

Мова йде про кошти, зібрані під час благодійних концертів та аналогічних акцій на підтримку Збройних Сил України.

Про це редакцію повідомив секретар Кобеляцької міської ради Володимир Жуков, котрий нині виконує обов’язки міського голови.

До нас почали звертатися із проханням про надання інформації наші читачі. Людей цікавить подальша доля коштів, зібраних на благодійних концертах, футбольних матчах та інших заходах, які протягом ось уже півроку відбувалися на території Кобеляцької громади.

Справа в тому, що як у нашій газеті, так і на офіційному сайті міськради, постійно оновлювалася інформація виключно про збір коштів. Але не було повідомлень про їх використання. Логічно, що в людей почали виникати питання щодо подальшої долі зібраних грошей.

Секретар міської ради Володимир Жуков пояснив:

— Усі зібрані кошти акумулювалися на рахунку комунального підприємства «Водоканал Плюс». За інформацією, котрою я володію, туди надійшло 300 тисяч гривень. Безумовно, були якісь придбання. Впевнений, що ми дуже швидко розберемося із сумами, цифрами та витратами попередників і прозвітуємо перед громадою. У нас теж є плани і напрацювання щодо грошей, які залишаються на рахунку комунального підприємства. Хочу окремо зупинитися на двох принципових моментах. По-перше, кошти будуть використані виключно для потреб тих військових підрозділів, які знаходяться на передовій лінії фронту. По-друге, рішення про використання коштів будуть прийматися виключно депутатами на сесії. Як на мене — це не питання виконкому. Це має бути колегіальне рішення людей, яких вибрали кобелячани. У даному випадку — депутатів міськради.

За словами Жукова, у планах — придбання трьох тепловізорів, 50 спальних мішків та автомобіля. Транспортний засіб, ймовірно, куплять спільно із одним із благодійних фондів.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
9 жовтня 2022, 12:34 | Кобеляки | Фінанси

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.