Віталію Живилу було лише 45 років

Віталію Живилу було лише 45 років

5 жовтня став трагічним днем для Кобеляцької громади. Жителі ОТГ попрощалися зі своїм земляком Віталієм Живилом. Герой України загинув на Харківщині.  
Віталій Живило народився 20 травня 1977 року в селі Кустолові Кущі. Його батьки працювали в місцевому колгоспі.

Наш земляк навчався у восьмирічній Кустолово-Кущівській школі та Кобеляцькому СПТУ №43, де здобув професію тракториста-машиніста широкого профілю.
По закінченню навчання проходив службу у війську. Повернувшись із армії, працював у колгоспі імені Чапаєва.

У 1998 році одружився. У 2000-му в подружжя народилася донька Олександра. У 2003-му родина Живилів переїхала в Кобеляки. Останнім місцем роботи військовослужбовця було товариство СТ «Автострада».

Коли російські війська розпочали повномасштабний наступ в Україну, Віталі Живило записався до територіальної оборони. 10 березня його відправили в зону бойових дій. Проходив службу водієм-кранівником евакуаційного взводу ремонтної роти в складі 4-ої окремої танкової бригади.

26 вересня російські загарбники здійснили ракетний обстріл українських військових позицій поблизу міста Первомайськ, що в Харківській області. Наш земляк загинув від ворожої ракети.

У останню путь 45-річного Героя України проводжали рідні, знайомі, товариші по службі, духовенство та жителі Кобеляччини.

У Віталія Живила залишилися батьки, дружина та донька.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
14 жовтня 2022, 16:21 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.