Жителі громади зібрали для військових більше 400 000 гривень

Жителі громади зібрали для військових більше 400 000 гривень

Для цього в Кобеляцькій ОТГ провели 31 захід.

Із початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України в Кобеляцькій громаді відбуваються благодійні заходи, на яких організатори й волонтери збирають кошти для потреб земляків, котрі борються із загарбником зі зброєю в руках.

Днями прес-служба Кобеляцької міської ради повідомила, що протягом трьох місяців благодійники зібрали для військових Збройних Сил України 404 722 гривні.
Усього з липня по вересень працівники Відділу культури, туризму, молоді та спорту Кобеляцької міської ради організували й провели 25 концертів, 5 футбольних і один волейбольний матчі.

На благодійних заходах волонтери зібрали 314 062 гривні, із яких на концертах — 283 833, на спортивних заходах — 30 229 грн. Також кошти для ЗСУ збирали приватні підприємці, фермерські господарства і мешканці Кобеляччини.

У результаті, загальна сума склала 404 722, 93 гривні.

Як повідомили в міській раді, за благодійні кошти закупили та передали військовим одну польову кухню, комплект автомобільних шин, два казани, сім тепловізорів та п’ятдесят спальних мішків.

Також 18 665 гривень міська рада передала волонтерській організації «Кобеляки допоможуть». Волонтери, на прохання військових, закупили рюкзаки, теплий одяг, взуття.

У прес-службі анонсували, що марафон благодійних заходів у Кобеляцькій територіальній громаді продовжуватиметься.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
28 жовтня 2022, 14:39 | Кобеляки | Благодійність

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.