У Кобеляках почали ремонтувати водомережу

У Кобеляках почали ремонтувати водомережу

Подібні роботи не виконували вже кілька років. Адже гроші охочіше виділяли на футбол. На комунальне господарство коштів не вистачало.

Нинішній керівник міського комунального підприємства «Водоканал Плюс» Сергій Ткаченко був призначений на посаду місяць тому. Але протягом такого відносно невеликого проміжку часу вже встиг досягти позитивних зрушень у роботі підприємства.

Про те, що «Водоканал Плюс» повністю виплатив податкову заборгованість, що накопичувалась протягом двох років, ми повідомили в іншому матеріалі номера.

Поряд із цим, Сергій Ткаченко головним своїм досягненням вважає той факт, що ніхто із працівників підприємства не звільнився. Навпаки, комунгосп залучив до виконання робіт по прибиранню міста Кобеляки ще 17 працівників.

Зараз комунальники в основному зайняті прибирання парків та вулиць, звільняючи їх від опалого листя. Окрім того, були проведені роботи із впорядкування кобеляцького цвинтаря.

А в перший день листопада працівники комунального підприємства розпочали роботи по заміні водопровідних труб на вулиці Євгена Золотаренка.

Старі труби замінять на ділянці в 150 метрів. Таку роботу комунальники виконуватимуть вперше за останні два роки.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
5 листопада 2022, 12:14 | Кобеляки | Фінанси

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.