У Полтаві привітали військових та погасили марки «Зброя Перемоги»

У Полтаві привітали військових та погасили марки «Зброя Перемоги»

В обласному центрі  з нагоди професійного свята привітали військових. Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін разом  із головою облради Олександром Біленьким вручили військовслужбовцям обласні відзнаки.

«Сьогодні одне з найважливіших для нас свят – День Збройних сил України. Збройні сили України – це звучить потужно. ЗСУ здивували весь світ і поставили начебто «другу армію світу» на її справжнє місце, – зазначив Дмитро Лунін. – Саме завдяки мужнім та незламним воїнам ми залишаємося вільними громадянами демократичної, європейської держави. Українська армія – це справді народна армія, де служать прості хлопці й дівчата, яких любить і чекає живими вся країна. І ми всі їм безмежно вдячні».

Також відбулося  спецпогашення набору марок та конверта «Зброя Перемоги», який до Дня ЗСУ випустила Укрпошта. На кожній марці зображено зразок вітчизняного й закордонного озброєння ЗСУ.

«Але найкраще знайомі з цією зброєю наші вороги: спробували її міць на власній шкурі. Від нашого «Нептуна» до американського «Хаймарса». Хай ця зброя та ЗСУ й надалі будуть острахом для агресора. Слава Україні!», – сказав Дмитро Лунін.






Автор: пресслужба Полтавської ОВА
6 грудня 2022, 14:35 | Полтава | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.