Новорічний концерт «Чебреців»

Новорічний концерт «Чебреців»

27 грудня в Білицькому селищному Будинку культури (директор Людмила Пугач) відбувся уже давно традиційний концерт від народного аматорського пісенно-танцювального колективу «Чебреці».

Цього року новорічне свято затьмарене тяжкими випробуваннями, які випали на долю України та її народу. Колектив «Чебреців» намагався хоча б на дещицю поліпшити настрій жителів свого селища та людей, які змушені тимчасово залишити свої домівки. І на думку багатьох присутніх, це їм вдалося.

Теплими, щирими словами присутніх у залі вітали ведучі: чарівна Оксана Ковальська та імпозантний Олександр Грицаєнко. А далі відбувалося дійство, яке заворожувало глядачів. Прекрасні виступи у виконанні хору, майстерно поставлені номери танцювального колективу, солісти, дуети, ансамблі жіночі, чоловічі, змішані. Щирі оплески на свою адресу отримали юні вокалісти Артем Хиль та Дмитро Синяков, у виконанні яких прозвучали пісні «Я тебе ненавиджу, війна» та вокально-хореографічна композиція «Новий рік». Захоплено сприймали глядачі виступ солістів Аліма Чесака, Максима Рубайка, солістки Тетяни Синякової, дуету в складі Алли Мулько та Віктора Даніщенка.  А яким чарівним було «Зимове освідчення» у виконанні молодіжного ансамблю в складі Оксани Ковальської, Вікторії Каляухи, Максима Рубайка, Анастасії Латиш та Анжели Меджидової. Прекрасні номери були поставлені керівником танцювального колективу Ольгою Поповою: «Вальс», «Заметіль», «З Новим роком», вокально-хореографічні композиції «Зимові квіти» та «Новий рік».

Святковий новорічний концерт підготували і провели: художній керівник Алла Мулько, керівник хору Микола Валко, керівник танцювального колективу Ольга Попова, концертмейстер Віталій Крайник, звукорежисер Олександр Лях, освітлювач Олександр Бабенко.

Хочеться теплими словами згадати учасників хорового колективу, які сьогодні з різних причин не змогли бути присутніми на цьому святі. Це: Ольга Іваненко — багаторічна ведуча наших концертів, Інна Машинська, Інна Логвин — солістки, а також наших захисників Владислава та Андрія Кинька.

І на завершення, хочеться подякувати нашим Збройним Силам України — захисникам і захисницям, які своєю мужністю і відвагою надають можливість жити, творити і дарувати нашим громадянам чудовий настрій і віру в Перемогу. Слава Україні! Слава Збройним Силам!





Автор: Георгій ГОРГОЛА

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.