«Зневоднення» Кобеляк відміняється?

«Зневоднення» Кобеляк відміняється?

За тиждень до Нового року, виступаючи перед міськими депутатами, директор «Водоканалу Плюс» попередив про те, що на свята Кобеляки можуть залишитися без води та без послуги із вивезення сміття. Але, на щастя, цей прогноз не справдився.

Нагадаємо, що Сергій Ткаченко, який керує комунальним підприємством лише три місяці, називав і причину, яка потенційно може призвести до паралічу в роботі підприємства. Це — рішення суду та дії судвиконавців по стягненню із комунальників мільйона двохсот тисяч гривень за використання води без дозвільних документів.

Судові виконавці банально заблокували рахунки «Водоканалу Плюс». І скористатися заробленими грошима «водоканалівці» зможуть лише тоді, коли «набіжить» вказана судом сума. А якщо немає грошей, то, відповідно, неможливо придбати бензин, дизпаливо, запчастини, заплатити за електроенергію. І як конечний результат — припинення надання послуг.

Минули свята. Вода в Кобеляках була, відходи вивозять.

Із проханням прокоментувати це приємне «новорічне диво» ми звернулися до вже згаданого Сергія Ткаченка.

Він сказав, що рахунки залишаються заблокованими. Але підприємство знайшло можливість платити за енергоносії та надавати послуги населенню. Щоправда, нюансів цього «дива» керівник не назвав. І висловив обережний оптимізм з приводу того, що невдовзі сума коштів на рахунках «Водоканалу Плюс» буде достатньою для того, щоб судвиконавці її стягнули і розблокували роботу підприємства.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
6 січня 2023, 16:15 | Кобеляки | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.