У Градизьку в пожежі загинув чоловік

У Градизьку в пожежі загинув чоловік

7 січня о 09:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку на пров. Горького у смт. Градизьк Кременчуцького району. На місце виклику було направлено підрозділ Градизької місцевої пожежної охорони. Вогнеборці локалізували пожежу о 10:18, ліквідували - о 10:37. Участь у ліквідації наслідків пожежі брали 4 чоловіки та 1 одиниця техніки.

На місці пожежі виявлено загиблого громадянина, 1992 р.н., якого направлено до Глобинського районного відділення Полтавського обласного бюро судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Вогнем знищено меблі та побутову техніку, пошкоджено внутрішнє оздоблення стін на площі 8 кв. м. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання побутової електроплитки.

За даним фактом слідчим підрозділом, за процесуального керівництва Глобинської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі або аварії, якою воно заподіяно загибель людей) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.




9 січня 2023, 09:55 | Кременчук | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.