Спецтехніка і генератор під ялинку

Спецтехніка і генератор під ялинку

Напередодні нового року Новосанжарська селищна рада закупила для благоустрою населених пунктів і потреб громади самоскид, автовишку і потужний дизельний генератор. 

У першому цьогорічному номері тижневика вийшла стаття під назвою «Відділ благоустрою отримав трактор». У ній розповідалося, що 2 січня прес-служба Новосанжарської селищної ради повідомила про оновлення матеріально-технічної бази відділу благоустрою. Для комунальників за кошти селищної ради був придбаний трактор  «Беларус 82.1» вартістю 864 000 гривень.

Ще до виходу газети в світ прес-служби Новосанжарської ОТГ відзвітувалися про ще кілька важливих покупок. Зокрема, автомобіль-самоскид і трьохфазний дизельний генератор.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року селищна рада оголосила тендер на придбання  самоскида. Згідно з технічними вимогами, самоскид з розвантаженням на три сторони встановлений на колісну базу 4х2, укомплектований дизельним двигуном і механічною коробкою передач. Безкапотна кабіна допоможе водієві маневрувати на вузьких вулицях. Крім водія, у авто є крісла для двох пасажирів. У кабіні — електросклопідйомники, центральний замок, магнітола і кондиціонер. Об’єм самоскидної платформи — 100 кубометрів, а вантажопідйомність самоскиду складе не менше 6 500 кілограмів. Очікувана вартість самоскиду — 2 520 000 гривень.

28 листопада голова Новосанжарської селищної ради Геннадій Супрун підписав договір з керівником кременчуцького приватного підприємства «Виробничо-комерційне підприємство «Альфатекс» Миколою Корецьким про купівлю самоскида АТВ 2/2, встановленого  на базі китайського шасі DAYUN CGC1120. Обладнання самоскида з тристороннім розвантаженням об’ємом 10 кубів. Ціна на спецтехніку залишилася незмінною. 2 520 000 гривень використані з місцевого бюджету.

Також наприкінці листопада очільник ОТГ поставив підпис під ще одним договором, котрий стосувався придбання автовишки. Цей спецавтомобіль за 3 977 400 гривень теж придбали в кременчуцького «Альфатексу».

Автогідропідйомник SOCAGE DA320 встановлений на шасі IVECO Daily 60C16H3.0 D. Авто має дворядну кабіну на 7 місць. Вишка призначена для підйому робітників на висоту до 20 метрів. Вантажопідйомність люльки — 250 кілограмів.

Обидва автомобілі продавець мав поставити в Нові Санжари до 23 грудня.  Спецтехніку використовуватимуть для обслуговування і благоустрою населених пунктів громади.

Що ж стосується трифазного дизельного генератора марки HYUNDAI DHY 8600SE-T D, його селищна рада придбала за 150 000 гривень у фізичної особи-підприємця Сергія Левковича з Кунцевого.

Як вказали в прес-службі ОТГ, генератор використовуватиметься під час аварійних відключень електроенергії.





Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
13 січня 2023, 13:16 | Нові Cанжари | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.