Суд залишив священика під вартою

Суд залишив священика під вартою

За якоюсь злою іронією долі, судове засідання за фактом вбивства місцевим священнослужителем іншої людини відбулося в день, який вважається православними християнами великим церковним святом.

Священика судили 19 січня, на Водохреще. Точніше, це було чергове судове засідання за фактом «гучного» вбивства, яке сталося в селі Марківка Білицької громади. Тоді,  11 жовтня 2022 року, місцевий житель застрелив із зареєстрованої мисливської рушниці свого знайомого, мешканця сусідньої Новосанжарської громади.

Поліцейські затримали і майже одразу повідомили про підозру місцевого священнослужителя Дмитра  Кулічковського. Про це повідомило місцеве інтернет-видання «Полтавщина».

Як запобіжний захід суд обрав йому тримання під вартою.

Минуло кілька місяців. І ось під час чергового судового засідання за фактом вбивства у Марківці суд продовжив термін тримання під вартою підозрюваному. Він перебуватиме в слідчому ізоляторі ще 60 діб.

Говорити про винесення вироку в цій справі ще зарано. Поки що суд розглядає матеріали кримінальної справи за статтею 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». А це — від семи до п’ятнадцяти років за ґратами.


Автор: Ігор Філоненко
26 січня 2023, 11:36 | Кобеляки | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.