Анатолій Петренко не дожив до 50-річчя

Анатолій Петренко не дожив до 50-річчя

Військовослужбовець, родом із Нехворощі, загинув на Донеччині.

Днями трагічна звістка облетіла Нехворощанську територіальну громаду: 19 січня поблизу села Благодатне Волноваського району Донецької області загинув Анатолій Петренко, повідомили в прес-службі сільської ради.

Захисник України народився 13 грудня 1973 року в Нехворощі. У 1991-му закінчив місцеву школу з відзнакою. Займався підприємницькою діяльністю у Нехворощі. Згодом вступив у Полтавський аграрний університет, де здобув спеціальність агронома. У 2014 році отримав другу вищу освіту в Полтавському технічному університеті за спеціальності «інженер-механік нафтових і газових промислів».

Із 2004 року постійно жив у Полтаві. У 2012 році Анатолій одружився. Разом із дружиною Наталією виховували двох доньок Аню і Владиславу. До 2017-го працював на підприємстві «Полагропром», де пройшов шлях від торгового агента до начальника відділу продажу. До повномасштабного вторгнення російських військ в Україну працював менеджером з продажу в товаристві «Чуб Агроконцепт». Після 24 лютого пішов добровольцем до війська.

Цього року Герой України Анатолій Петренко мав святкувати 50-річний ювілей.


Автор: Олександр ДІДЕНКО
26 січня 2023, 16:44 | Нові Cанжари | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.