Кобеляцькі волонтери відвозили допомогу у найгарячіші точки фронту

Кобеляцькі волонтери відвозили допомогу у найгарячіші точки фронту

Події останніх днів знов підтвердили ту єдину істину: українці - то неймовірні, незламні, непокірні, сильні духом люди!!!

Збирали на квадрокоптер для нашого військового. Хтось збирав, торгуючи на ярмарку смаколиками, хтось пік торти аби продати, а гроші задонатити на благодійний рахунок.

Діти організували щедрувальну групу і гайда на гостину до щирих та щедрих людей, а усе зібране - на квадрокоптер! Хтось викладає і поширює пост про терміновий збір у фейсбуці. Найменшенькі створюють обереги - ляльки мотанки! Несуть шкарпетки, печиво, чай...

Та найбільше, цього разу вразили дві людини, які мають велике добре серце... Це знайомий військовий, який закинув на рахунок організації чималу грошину, при цьому залишивши на своїй картці копійки...(це видно по квитанції). Він теж зараз перебуває на службі і, як виявилося, частенько допомагає побратимам в силу своїх можливостей...

А ще одна людина - мама військового - загиблого військового... Жінка принесла 10 000 грн., щоб допомогти, врятувати чиюсь дитину - сина...

Така вона - наша нація! Такі вони - наші люди!

Гордість в душі, надія в серці, віра в перемогу і сльози на очах... Ви неймовірні!!!!

Цього разу в поїздку було придбано три генератори на прохання бійців нашої громади. Все доставили і передали особисто в руки адресатам. Подяка від захисників небайдужим землякам!!! Так тримати - все буде Україна!

Волонтери разом з вами назбирали на дуже необхідні рації для нашого військового Діми Дмитренко. Військовий дякує тим, хто долучився! Передали!

Часто буває, що у хлопців на передових позиціях горить одяг, рюкзаки, спальники... Один з наших земляків був тяжко поранений в бою і втратив свої речі. При чому абсолютно всі - все згоріло. Наша команда придбала захисникові термобілизну, бушлат, штани, берці.

 

Шановні українці!

ГО «Кобеляки допоможуть» стараються для нашого фронту і їм потрібна Ваша підтримка!

Задонатити 50-100-500 грн. - це найменше, що ми можемо для них зробити для наших захисників! Давайте їм допоможемо наблизити спільну перемогу!

Зараз волонтери збирають на прилад нічного бачення для військового кобелячанина Вадима Безкібального.

У нас постійно діє скринька на базарі у м. Кобеляки, ми нагадуємо наші реквізити і чекаємо на вашу підтримку!

Найменування отримувача: ГО КОБЕЛЯКИ ДОПОМОЖУТЬ

Код отримувача: 44797615

Рахунок в форматі відповідно до стандарту IBAN: UA333052990000026009041210433

Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"












Автор: ГО «Кобеляки допоможуть»
27 січня 2023, 20:18 | Кобеляки | Благодійність

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.