Батько просить про допомогу сину

Батько просить про допомогу сину

До редакції доволі часто звертаються земляки із проханням повідомити про те, що та чи інша людина потребує фінансової допомоги для проведення лікування. Та це звернення виявилося досить незвичайним. Відома всій громаді людина збирає допомогу для свого сина.

До редакції звернувся Анатолій Дмитренко. Анатолій Федорович живе в Озерах. Він протягом десятиліть працював на педагогічній ниві. Зокрема, керував Озерською школою, яка в ті часи вважалася однією з кращих у колишньому Кобеляцькому районі.

Анатолій Дмитренко вже давно перебуває на заслуженому відпочинку. Та не дивлячись на поважний вік, він продовжує вести досить активний спосіб життя. Зокрема, Дмитренко неодноразово звертався до редакції «ЕХО»  і надавав важливу інформацію, яка згодом ставала основою для газетних публікацій чи навіть телевізійних сюжетів.

Та цього разу ветеран попросив про допомогу. Причому, не для себе особисто, а для свого сина.

Анатолій Дмитренко зателефонував до редакції і розповів:

—  Мій син тяжко хворіє. Має серйозні проблеми із опорно-руховим апаратом. Не так давно він переніс хірургічну операцію на одній нозі. Операцію робили в Києві. Самі розумієте, що коштувало це дуже дорого. Хірургічне втручання обійшлося в 130 тисяч гривень. Звичайно,  я, як батько, допомагав сину, як міг. У результаті, витратив усі свої заощадження. Навіть ті, що, як кажуть, збирають «на смерть». А тепер виявилося, що потрібно робити операцію і на другій нозі. Я знайшов дешевшу клініку в Полтаві. Але 70 тисяч гривень у мене вже немає, щоб оплатити послуги медиків. Пішов у банк. хотів взяти кредит. Але мені 82 роки, і банк відмовився кредитувати.

Саме тому й вирішив шукати гроші усіма доступними мені іншими способами. Зокрема, й звертаюся до земляків через пресу. Можливо, люди мене пам’ятають і поважають. І в знак поваги допоможуть. Не для себе прохаю. Сина хочу врятувати.

Благодійники можуть перерахувати кошти на банківську картку Укрсіббанку 5354321090888315. Для Дмитренка Володимира Анатолійовича.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
5 лютого 2023, 15:34 | Кобеляки | Благодійність

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.