Кожен навчальний заклад Білицької громади — із генератором

Кожен навчальний заклад Білицької громади — із генератором

Сьогодні, у часи війни, люди  зіштовхуються з безліччю непростих ситуацій і викликів. Вороги  розуміють, що програють  і від безсилля починають бити по цивільній інфраструктурі, щоб залишити нас без світла та інших надбань цивілізації. Тому все більшої гостроти набуває питання про безперебійне забезпечення  електроенергією закладів освіти, адже від цього на пряму залежить теплопостачання, приготування обідів для дітей та навчання в цілому.

Завдяки співпраці з Lions Clubs MD 103 FRANCE (представник  Валентин Кравченко), Новосанжарської селищної ради (голова Геннадій Супрун), Білицької селищної ради (очільник Микола Скрильник), Новосанжарським ІРЦ (керівниця Оксана Черненко), вдалося забезпечити школи та дитячі садочки генераторами.

Вранці Іван Данько (начальник гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради), Сергій Ананенко (завідувач сектору культури,  молоді та спорту гумвідділу), Володимир Мороз, Олександр Матющенко (працівники навчальних закладів Білицької громади) та Михайло Гресь, водій автобусом, наданим  Петром Слоквою доставили з Києва генератори від Lions Clubs MD 103 FRANCE. Цього ж дня генератори отримали всі директори та керівники навчальних закладів Білицької громади.

Висловлюємо слова вдячності Lions Clubs MD 103 FRANCE за підтримку в ці складні часи та надану допомогу. Разом до Перемоги!




18 березня 2023, 17:42 | Кобеляки | Культура та освіта

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.