На Полтавщині шахрай виманював гроші у людей під приводом збору допомоги для родини військового

На Полтавщині шахрай виманював гроші у людей під приводом збору допомоги для родини військового

Під час моніторингу соціальних мереж поліцейські Полтавщини виявили інформацію про ймовірні шахрайські дії з боку жителя Оржицької громади, Лубенського району. Попередньо відомо, що чоловік привласнював гроші громадян під приводом збору коштів для допомоги родині загиблого військового. Поліція розпочала розслідування та встановлює коло потерпілих осіб.

Євгеній Карпець, начальник Лубенського райвідділу поліції, повідомив:

– За даним фактом слідчим підрозділом поліції Оржиччини, під процесуальним керівництвом Оржицького відділу Лубенської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. У рамках відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії та встановлюється коло потерпілих осіб.

 

Поліція звертаєтсяь до українців:

Якщо ви стали жертвою цієї Інтернет-афери, просимо звернутися до сектору поліцейської діяльності №1 (смт Оржиця) Лубенського райвідділу поліції або зателефонувати за номерами: 050-823-91-36  або 102. Це допоможе у розслідуванні кримінального провадження та пришвидшить процес притягнення шахрая до юридичної відповідальності!


Автор: Відділ комунікації поліції в Полтавській області
12 квітня 2023, 11:09 | Оржиця | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.