Талановиті діти – гордість Білицької мистецької школи

Талановиті діти – гордість Білицької мистецької школи

21 квітня на базі Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв відбувся ХІХ регіональний дистанційний конкурс образотворчого мистецтва «Барви рідної землі». Захід проходив під гаслом «Разом до Перемоги!».

У конкурсі взяли участь 78 юних художників із Полтавщини, віком від 13 до 18 років. Усі роботи різні, однак їх об’єднує одне — це дитячий погляд на російсько-українську війну, свідком якої вони стали. Кожен малюнок є глибоким та переконливим за своїм змістом, де прослідковується  любов до своєї країни, вільної та незалежної України, повага та вдячність воїнам-захисникам, а поряд з цим присутні біль і жах війни. Малюнки дітей є настільки глибокими та переконливими, що в них домінує думка про Перемогу.

Члени журі: голова — Марина Гуржій, заступник директора Обласного методичного кабінету навчальних закладів мистецтва та культури; Ірина Середа, викладач-методист, спеціаліст вищої категорії, голова циклової комісії викладачів декоративно-прикладного мистецтва; Олександр Бондаренко,  спеціаліст першої категорії циклової комісії викладачів декоративно-прикладного мистецтва Гадяцького фахового коледжу.

Колегія вивчили малюнки учасників, визначив переможців конкурсу. Члени журі,відзначивши високий рівень творчого самовираження, майстерність у передачі своїх емоцій, бажань та світосприйняття засобами образотворчого мистецтва, а також належний рівень володіння техніками живопису.

Вітаємо учнів Білицької мистецької школи, переможців регіонального дистанційного конкурсу «Барви рідної землі»: Анастасію Кравченко, яку нагородили дипломом ІІІ ступеня , Юлію Стогній, Софію Розсохіну і Владислава Хорошуна, відзначених грамотами «За глибину розкриття теми» , Яну Рибалко — із грамотою «За техніку виконання».

Дякуємо високопрофесійній викладачці школи Наталії Миколаївні Рибалко за чудову професійну роботу по підготовці переможців конкурсів, яскраве представлення юних талантів Білицького краю на теренах нашої області та за її межами!


Автор: Олена ОЛЕФІРОВА, головний спеціаліст гуманітарного відділу виконкому Білицької селищної ради

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.