Нова депутатська сім’я з’явиться у міськраді

Нова депутатська сім’я з’явиться у міськраді

Точніше, родина була створена вже давно. Просто ще один із подружжя має шанс отримати депутатський мандат.

Справа в тому, що депутат Кобеляцької міської ради від політичної партії «Довіра» Андрій Мельник написав заяву про дострокове складення повноважень.

Чоловік уже кілька місяців перебуває за кордоном на лікуванні. Як повідомив колегам голова депутатської комісії Василь Кіптілий, сам процес лікування проходить успішно. Але він буде довгим, і в Україну Андрій Мельник повернеться ще не скоро. Саме через це він і попросив колег звільнити його від повноважень.

Міські депутати проголосували за те, щоб задовольнити бажання колеги. Тепер справа — за територіальною виборчою комісією.

Як стало відомо редакції від членів комісії, швидше за все, замінить Андрія Мельника в раді кобелячанка Наталія Голтвянська.

Працює жінка директором міського дитсадка «Золотий півник».

От тоді, коли Наталія Голтвянська отримає мандат, можна буде говорити про створення нової депутатської сім’ї. Адже її чоловік  Павло  Голтвянський  уже є обранцем кобеляцького люду.

Такі депутатські сім’ї не є для Кобеляк  якимось унікальним явищем.

Колись, кілька десятків років тому, навіть автор цих рядків разом із своїм батьком сиділи поряд в кріслах депутатів тодішньої Кобеляцької райради.

Також потрібно нагадати про депутатську сім’ю Омельяненків — Дмитра і Вікторію та Шкарбанів — Анатолія та Вікторію.

Та, напевне, найзнаменитішою є сім’я депутатів Копельців.  У свій час мандати мали обидва Олександри Олександровичі — і батько, і син.
 


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»
11 травня 2023, 16:16 | Кобеляки | Політика

1. ixtamnetka2 / 1 червня 2023, 22:41 Цитувати
Порівнювати сім’ю Шкарбанів із сім’єю голтвянських - це просто смішно ! У шкарбанів інтелект, професіоналізм, компетентність! А тут ? Ця , так звана сім’я голтвянських буде керувати нашою громадою ? Схаменіться, люди, ми котимося у прірву...

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.