У «Світлячку» знімали фільм про дитсадок

У «Світлячку» знімали фільм про дитсадок

Ролі знімальної групи і акторів виконали вихованці дошкільного закладу.

У суботу, 27 травня, для колективу Кобеляцького дитсадка «Світлячок»  й вихованців старшої групи відбулася важлива й хвилююча подія — випускний вечір.

26 вихованців Альони Діденко, Меланії Колінько та Алли Бурмістрової продемонстрували глядачам, чого їх навчили в садочку за чотири роки. І не дивлячись на те, що цьогорічні випускники застали карантинні обмеження, повномасштабне вторгнення російських військ в Україну, ледь не щоденні повітряні тривоги та часте відключення світла, діти підготували чудову програму з віршами, піснями й танцями. Вони згадували часи, коли малюками переступили поріг «Світлячка». Будучи зовсім маленькими, вони плакали за мамами, не вимовляли літери, не вміли зав’язувати шнурки. А сьогодні ці діти — випускники, які невдовзі змінять звичну для них групу в дитсадку і улюблених вихователів на шкільний клас із партами й дошкою.

Діти по черзі ділилися спогадами із садочка і вирішили зняти фільм про своє безтурботне дитинство у «Світлячку». У віршованій формі випускники розповіли про життя в дошкільному закладі. Звичайно, що, як справжні джентльмени й леді, діти закружляли у вальсі.

Дорослі аплодували маленьким талантам, сміялися над їхніми жартами, знімали на камери їх виступи та не могли стримати сльози радості та гордості за своїх дітей.

Насамкінець «режисер фільму» та директор «Світлячка» Лілія Хряпа виступила з вітальним словом. А завершився випускний вечір спільним фото на згадку






Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.