У жителя Полтавщини вдома знайшли боєприпаси

У жителя Полтавщини вдома знайшли боєприпаси

Працівники відділення №3 (смт Велика Багачка) Миргородського райвідділу поліції виявили запал та корпус боєприпасу на території домогосподарства 51-річного жителя Білоцерківської тергромади. Чоловікові вручили підозру у придбанні та зберіганні вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу.

Як повідомив т.в.о. начальника відділення поліції №3 Олександр Сахно, елементи вибухонебезпечного предмета вилучили під час санкціонованого обшуку.

Керівник підрозділу зазначив:

– Слідчі та спеціалісти-криміналісти вилучили ударно-дистанційний запал та корпус ручної осколкової гранати. За висновком судової експертизи, ці елементи належать до категорії вибухових пристроїв (боєприпасів). Слідчі, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, вручили фігуранту підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

У кримінальному провадженні тривають слідчі дії. Поліція вживає оперативно-розшукових заходів щодо встановлення походження боєприпасу та осіб, причетних до незаконного обігу зброї.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини
5 липня 2023, 13:45 | Велика Багачка | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.