У Шишацькій громаді чоловік викрав трактор

У Шишацькій громаді чоловік викрав трактор

Повідомлення про викрадення трактору «МТЗ» з території приватного підприємства у Шишацькій тергромаді Миргородщини надійшло до чергової частини відділення №3 (смт.Велика Багачка) Миргородського райвідділу поліції 7 липня, близько 8-ї ранку, від директора тракторної бригади. Поліція розпочала розслідування.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Великобагачанського відділення поліції, оперативні працівники та спеціалісти-криміналісти Миргородського райвідділу поліції. 

Максим Бодак, заступник начальника Миргородського райвідділу поліції, розповідає:

– У ході оперативно-розшукових та слідчих дій викрадений трактор був виявлений неподалік села Ковердина Балка, у лісовому масиві, замаскований гіллям. Упродовж години після виявлення транспортного засобу оперативники та слідчі встановили й особу правопорушника. Ним виявився 23-річний робітник цього ж підприємства. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, вчиненого з проникненням у сховище, слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України.

У разі визнання вини судом чоловікові загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавськох області
11 липня 2023, 10:03 | Велика Багачка | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.