На Полтавщині чоловік бив дружину і собаку – йому загрожує ув’язнення

На Полтавщині чоловік бив дружину і собаку – йому загрожує ув’язнення

До відділення #1 (селище Семенівка) Кременчуцького райуправління поліції 10 вересня надійшла інформація від мешканки села Герасимівка, Семенівської тергромади, що місцевий чоловік вчиняє домашнє насильство.

Як повідомляжє відділ комунікації поліції Полтавської області, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. У ході проведення першочергових слідчих дій попередньо встановлено, що місцевий чоловік, 1982 року народження, систематично вчиняє домашнє насильство стосовно співмешканки, 1988 року народження. Також слідчі з'ясували, що цього ж дня  правопорушник  жорстоко побив собаку. За попередньою інформацією ветеринарного лікаря, унаслідок завданих тілесних ушкоджень тварина ймовірно отримала каліцтво. 

За даними фактами слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Глобинської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 299 (Жорстоке поводження з тваринами) та статті 126 - 1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Тривають слідчі дії.

11 вересня 2023, 10:14 | Семенівка | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.