У нових Санжарах у парку пограбували жінку

У нових Санжарах у парку пограбували жінку

Чоловік відібрав два телефони, гаманець з банківськими картками та гроші у 46-річної жінки на вулиці Центральній у селищі Нові Санжари. Фігуранта поліція затримала в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Про подію повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.

По допомогу до поліції 15 лютого близько 19:00 звернулася жителька Нових Санжар. Жінка повідомила, що невідомий чоловік напав на неї у парку і відібрав особисті речі та гроші.

Отримавши інформацію про злочин, на пошуки грабіжника негайно зорієнтували особовий склад відділення №3 (селище Н.Санжари) Полтавського райуправління поліції. Також до розкриття злочину долучилися працівники управління карного розшуку обласного апарату, кінологічна служба ГУНП та підрозділ кримінального аналізу.

У ході проведення першочергових оперативно-розшукових та слідчих дій особу правопорушника вдалося швидко встановити та затримати в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Грабіжником виявився 21-річний мешканець Одеської області, який раніше мав проблеми із законом. Також слідчі з’ясували, що фігурант щойно звільнився з місця несвободи, де відбував покарання за аналогічний злочин. У правопорушника речові докази вилучені. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Новосанжарського відділу Решетилівської окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування за частиною 4 статті 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

16 лютого, 11:43 | Нові Cанжари | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.