Поліцейські Кременчука затримали двох чоловіків, підозрюваних у розбійному нападі

Поліцейські Кременчука затримали двох чоловіків, підозрюваних у розбійному нападі

Двох жителів Кременчука підозрюють у нападі на 47-річного чоловіка, що стався на вулиці Лебедина у місті. Потерпілого з тілесними ушкодженнями доставлено до міської лікарні.

За інформацією відділу комунікації поліції Полтавщини, повідомлення про розбій надійшло до Кременчуцького районного управління поліції 18 лютого близько 11:20. Упродовж кількох годин поліцейським вдалося затримати причетних до кримінального правопорушення чоловіків, яким 40 та 44 роки. Слідчі та спеціалісти-криміналісти вилучили речові докази.

Фігурантів затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розслідується кримінальне провадження, відкрите за частиною 4 статті 187 (розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 8 до 15 років позбавлення волі.

19 лютого, 11:55 | Кременчук | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.