«Дзвінкі голоси»: враження й емоції першого конкурсного дня

«Дзвінкі голоси»: враження й емоції першого конкурсного дня

Перший конкурсний день дитячого вокального фестивалю «Дзвінкі голоси-2024»  відбувся! Відбувся, незважаючи на повітряну тривогу, яка закінчилась за 5 хвилин до початку свята, і завдяки силам ЗСУ, які міцно тримають український фронт. А ми впевнено тримаємо фронт культурний: уже вкотре збираємо в дружне пісенне коло молоді таланти і прославляємо рідну землю в піснях.

16 лютого стартував основний конкурс. У першому колі випробувань юні артисти демонстрували глядачам українські патріотичні пісні. Треба сказати, що команда професійного журі на чолі із заслуженою артисткою України Наталією Сулаєвою відзначила якісну вокальну підготовку конкурсантів. Про це говорять і високі оцінки, отримані юними артистами.

У другому колі змагань молодші співаки виконували пісні з дитячого репертуару, а старші знайомили з хітами двадцятого століття. Тут журі особливо відзначило високий рівень виконавської майстерності  учасників старшої категорії, проте зробило деякі зауваження щодо вибору репертуару (деякі пісні не відповідали віку конкурсантів, а серед хітів 20-го століття траплялись написані  в 21-му).

Хто ж стане переможцем цьогорічного конкурсу? Поки що прогнози робити зарано, адже конкурсанти ідуть, як кажуть, нога в ногу, після першого етапу  маємо по кілька лідерів у кожній віковій групі. Тож другий конкурсний день, який відбудеться 1 березня, стане вирішальним.

Запрошуємо глядачів відвідати наступний етап вокальних змагань і насолодитися прекрасними піснями. У виконанні молодших конкурсантів  звучатимуть саундтреки з мільтфільмів і кінофільмів. Старші вокалісти демонструватимуть тренди ХХІ-го століття.  Після завершення змагань буде оголошено склад вокальних дуетів старших вокалістів та членів журі, які разом виступлять у гала-концерті.

Крім того, організатори конкурсу підготували музичний сюрприз для шанувальників пісенного мистецтва. Заінтригували? Тоді чекаємо вас 1 березня о 16 годині у стінах Руденківського центру культури та дозвілля.        

Нагадуємо, що цьогорічний конкурс проходить як благодійний захід на підтримку ЗСУ. Вхідним квитком буде будь-яка грошова купюра (не менше 20 гривень). Тож відкладіть свої справи і в п’ятницю увечері мерщій на «Голоси»! Ми чекаємо ваших емоцій! Влаштуєм справжню битву співаків!  Хто ж вийде переможцем?..









Автор: Олена МОСТОВА, організатор конкурсу

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.