Одесит пограбував жительку Нових Санжар

Одесит пограбував жительку Нових Санжар

Подія сталася минулого четверга в центральному парку селища.

Згідно з інформацією Відділу комунікації поліції Полтавщини, 15 лютого, близько 19-ої години, за допомогою до правоохоронців звернулася 46-річна новосанжарка. Вона повідомила, що невідомий чоловік напав на неї у парку, по вулиці Центральній, та відібрав особисті речі й кошти. Зокрема, злочинець заволодів двома мобільними телефонами, гаманцем, у якому знаходилися банківські картки і гроші.

Пошуком грабіжника займалися новосанжарські правоохоронці, працівники обласного управління карного розшуку, кінологічної служби Головного управління Нацполіції та підрозділу кримінального аналізу.

Як розповів заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун, особу правопорушника вдалося встановити та затримати в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Грабіжником виявився раніше судимий 21-річний мешканець Одеської області. Грабіжник щойно звільнився з місця позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічний злочин. Правоохоронці вилучили в грабіжника речові докази. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу — тримання під вартою.

За цим фактом правоохоронці здійснюють досудове розслідування за частиною 4 статті 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.


Автор: Олександр ДІДЕНКО
22 лютого, 17:53 | Нові Cанжари | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.