«Браво» поїде на обласний «ГуморFEST»

«Браво» поїде на обласний «ГуморFEST»

Команда Новосанжарського ліцею представить громаду в  ІІ-му етапі гумористичного фестивалю.

22 лютого на базі Новосанжарського будинку дитячої та юнацької творчості відбувся відбірковий тур обласного фестивалю-конкурсу «ГуморFEST». Захід проводиться з метою розвитку дитячого та молодіжного гумористичного руху в області, виявлення та підтримки юних обдарувань.

Цього року на конкурс свої роботи подали п’ять команд із загальноосвітніх закладів Новосанжарської громади. Тема фестивалю — «Школа на дивані».

За результатами виступів, переможцем «першого» етапу фестивалю стала команда «Браво» Новосанжарського ліцею. Саме новосанжарці отримала найвищий бал журі. Друге місце суддівська колегія віддала колективу «Шанс» Руденківського ліцею. Третє місце розділили юні гумористи «Без обмежень» Малоперещепинського ліцею, «Старі светри» Малокобелячківського навчального закладу і «Нуш_нуш_наш_нашики» Старосанжарської гімназії.

Отож, команда «Браво» та її керівник Олена Шкільна візьмуть участь у ІІ-му зональному етапі, що відбудеться в березні в Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.