Кременчуцька поліція затримала злочинців, які проникли у будинок місцевих жителів та погрожувала їм зброєю

Кременчуцька поліція затримала злочинців, які проникли у будинок місцевих жителів та погрожувала їм зброєю

Повідомлення про групу осіб, які проникли до приватного домоволодіння в одному із мікрорайонів міста Кременчук та погрожуючи зброєю зв’язали мешканців будинку, надійшло до колцентру 102 поліції Полтавщини 13 березня близько 14:30. Одразу на місце події прибули спецпризначенці Головуправління поліції області, патрульні поліцейські, оперативники та слідчо-оперативна група Кременчуцького районного управління поліції. За даним фактом відкрите кримінальне провадження.

Олександр Холондович, начальник Кременчуцького районного управління поліції, повідомив:

– Отримавши необхідну оперативну інформацію ми негайно орієнтували весь особовий склад Кременчуцького районного управління поліції на розшук фігурантів. Для оперативного пошуку транспортних засобів і затримання озброєних осіб, які ймовірно причетні до вчинення протиправних дій, в місті була введена спеціальна поліцейська операція. Протягом декількох годин місце перебування учасників правопорушення було встановлено. Наразі з ними працюють слідчі.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частинною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинені щодо малолітнього або з корисливих мотивів, щодо двох чи більше осіб або за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або із застосуванням зброї, або здійснюване протягом тривалого часу) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області
14 березня, 15:16 | Кременчук | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.