У Кременчуці затримали крадія кабелів

У Кременчуці затримали крадія кабелів

До поліції Кременчука 15 березня близько 14:50 громадяни повідомили про спробу крадіжки кабелів зв’язку. Працівники місцевого підприємства зупинили правопорушника та передали його слідчо-оперативній групі поліції. Проводиться досудове розслідування.

Наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група Кременчуцького райуправління прибули на місце події негайно після отримання інформації про злочин.

Як повідомили у Відділ комунікації поліції Полтавщини, під час проведення оперативно-розшукових та слідчих дій встановлено, що до крадіжки причетний місцевий мешканець 1973 року народження. Відомо, що він раніше порушував закон за подібні правопорушення. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Інформація про злочин внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною частиною 3 статті 15 та частиною 4 статті 185 (Замах на скоєння крадіжки) Кримінального кодексу України. Розслідування також включає перевірку на причетність фігуранта до інших подібних злочинів та визначення суми завданих збитків.

У разі визнання вини судом причетному до злочину загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.





16 березня, 13:49 | Кременчук | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.