Півтора мільйона на «мавіки»

Півтора мільйона на «мавіки»

Таку суму міськрада витратить на закупівлю квадрокоптерів для військовослужбовців.

Нагадаємо, у березні Кобеляцька міська рада виділила 6 мільйонів гривень на потреби Збройних Сил України. 980 тисяч із цієї суми працівники міськради вже витратили на придбання п’яти квадрокоптерів.

Як повідомили в пресслужбі органу місцевого самоврядування, 18 квітня троє з дронів, моделі «DJI Mavic 3T», відправили захисникам. Ще два квадрокоптери передав військовим колишній військовослужбовець, який проживає в нашому місті. Ще один вже отримав представник військової частини.

23 квітня на онлайн-платформі Прозорро Кобеляцька міська рада оприлюднила новий тендер: закупівля восьми квадрокоптерів DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal). Очікувана вартість покупки склала 1 584 000 гривень.

26 квітня відбувся аукціон, у якому взяли участь п’ять потенційних постачальників. У результаті торгів перемогу здобуло хмельницьке товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Терра груп», яке понизило вартість літаючих апаратів до 1 523 200 гривень. Тобто, на 60 000.

Зараз триває процес підписання договору між постачальником і замовником. У тендері вказано, що строк поставки товарів спливає 13 травня.


Автор: Олександр ДІДЕНКО

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.