Кременчуцькі поліцейську затримали «наркозакладчика»

Кременчуцькі поліцейську затримали «наркозакладчика»

Під час патрулювання міста, інспектори патрульної поліції виявили місцевого мешканця з незаконними речами. На виклик прибула слідчо-оперативна група, яка вилучила у чоловіка приблизно 20 згортків з наркотиками. Знайдені речові докази направили на судову експертизу.

Під час проведення слідчих дій було встановлено, що 25-річний житель Кременчука мав намір розповсюджувати наркотики у різних частинах міста. Фігуранта затримали за підставою статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз вирішується питання про повідомлення йому про підозру та застосування запобіжного заходу.

Слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Відділ комунікації поліції Полтавщини просить громадян: якщо вам відома інформація про осіб, які займаються збутом наркотиків на території Полтавщини, або ви бачили як намагаються сховати «наркозакладки», повідомте на лінію «102» або надсилайте повідомлення (фотографії, відео) у чат-бот на Telegram @Police102Poltava. Конфіденційність гарантується.

6 травня, 14:56 | Кременчук | Кримінал

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.